آ
-
آزمون عدم برازش
بهینهسازی تأثیرمقدار بنه مادری و کمپوست زباله شهری بر عملکرد گل و بنه زعفران با استفاده از مدلسازی سطح-پاسخ در سال اول [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 165-184]
-
آنالیز فعالسازی نوترونی
ارزیابی غلظت و روند انتقال برخی از فلزات کمیاب در گیاه و مزرعه زعفران با استفاده از آنالیز فعالسازی نوترون [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 377-397]
ا
-
اسانس
بررسی اثر کشت مخلوط افزایشی زعفران و زیره سبز در تاریخهای مختلف کاشت بر عملکرد کمی و کیفی دو گونه [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 19-36]
-
استاندارد
تعیین ساختار بازارهای هدف زعفران و تحلیل اثرگذاری آن بر صادرات ایران [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 421-426]
-
اسید سالیسیلیک
مطالعه اثر مدیریت آبیاری و محلول پاشی محرک های رشد بر عملکرد کمی و برخی ویژگی های کیفی زعفران [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 511-525]
-
اکسین
تأثیر امواج فراصوت، دما، نور، کیتوسان و تنظیمکنندههای رشد گیاهی بر کالوسزایی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 361-375]
-
الگوی الماس پورتر
تحلیل رقابت پذیری بنگاه های صادرکننده زعفران ایران در بازارهای جهانی [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 261-276]
-
الگوی جاذبه
تعیین ساختار بازارهای هدف زعفران و تحلیل اثرگذاری آن بر صادرات ایران [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 421-426]
-
الگوی کشت
تحلیل پیامدهای تغییر کاربری اراضی کشاورزی در سکونتگاههای روستایی با تأکید برکشت زعفران (نمونهی موردی: دهستان میانجام شهرستان تربتجام) [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 427-460]
-
امولسیون آلی-معدنی
بررسی امکان جایگزینی کود دامی با سایر بهبود دهندههای رشد آلی در زراعت زعفران (Crocus sativus L) در وزنهای مختلف بنه مادری [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 37-57]
-
ایران
بررسی الگوی تخصصی شدن صادرات زعفران ایران در بازارهای هدف [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 609-624]
ب
-
بازارهای هدف
بررسی الگوی تخصصی شدن صادرات زعفران ایران در بازارهای هدف [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 609-624]
-
بازدهی گلدهی
تأثیر امواج صوتی شنیداری بر میزان بازدهی پیاز زعفران (Crocus sativus L) در شرایط کنترل شده [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 543-574]
-
بانک جهانی
تعیین ساختار بازارهای هدف زعفران و تحلیل اثرگذاری آن بر صادرات ایران [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 421-426]
-
بذرمالی
واکنش عملکرد گل و بنه زعفران (Crocus sativus L.) به مصرف کود نانوبیولوژیک در قیاس با کودهای رایج دامی و شیمیایی [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 75-88]
-
بررسی فیلوژنتیک
همسانهسازی و بررسی بیوانفورماتیکی ژنهای CCD4a و CCD4b در زعفران (Crocus sativus L. ) ایران [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 211-229]
-
برﻧﺎﻣﻪرﻳﺰى آﺑﻴﺎرى
اثر رژﻳﻢﻫﺎى ﻣﺨﺘﻠﻒ آﺑﻴﺎرى ﺑﺮ ﻛﺎراﻳﻰ ﻣﺼﺮف آب زعفران در خراسان رضوی )ﻣﻨﻄﻘﺔ باخرز( [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 497-510]
-
بلور آب آ
ارزیابی تأثیر مدیریت آبیاری با کاربرد کود آلی و پلیمرهای ابر جاذب ریز ترکیب بر عملکرد اقتصادی و تولید مواد مؤثره در گیاه دارویی زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 3-18]
-
بنه دختری
بررسی امکان جایگزینی کود دامی با سایر بهبود دهندههای رشد آلی در زراعت زعفران (Crocus sativus L) در وزنهای مختلف بنه مادری [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 37-57]
-
بنه دختری
بررسی اثر کشت مخلوط افزایشی زعفران و زیره سبز در تاریخهای مختلف کاشت بر عملکرد کمی و کیفی دو گونه [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 19-36]
-
بنه دختری
بهینهسازی تأثیرمقدار بنه مادری و کمپوست زباله شهری بر عملکرد گل و بنه زعفران با استفاده از مدلسازی سطح-پاسخ در سال اول [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 165-184]
-
بنه دختری
مطالعه فلوریستیک علفهای هرز مزارع زعفران (Crocus sativus L. ) بخش چشمهساران شهرستان آزادشهر [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 185-209]
-
بنه دختری
بررسی اثر محلولپاشی برگی عصاره جلبک دریایی و کود مایع مرغی بر رشد رویشی و عملکرد زعفران ( Crocus sativus L) [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 307-323]
-
بهرهوری
سنجش نگرش کشاورزان نسبت به کشاورزی پایدار و تأثیر آن بر بهرهوری کل عوامل تولید؛ مطالعه موردی کشتبومهای زعفران شهرستان گناباد [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 99-177]
-
بهره وری آب
اثر رژﻳﻢﻫﺎى ﻣﺨﺘﻠﻒ آﺑﻴﺎرى ﺑﺮ ﻛﺎراﻳﻰ ﻣﺼﺮف آب زعفران در خراسان رضوی )ﻣﻨﻄﻘﺔ باخرز( [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 497-510]
-
بهینهسازی تولید
بهینهسازی تأثیرمقدار بنه مادری و کمپوست زباله شهری بر عملکرد گل و بنه زعفران با استفاده از مدلسازی سطح-پاسخ در سال اول [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 165-184]
-
بیوانفورماتیک
همسانهسازی و بررسی بیوانفورماتیکی ژنهای CCD4a و CCD4b در زعفران (Crocus sativus L. ) ایران [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 211-229]
پ
-
پایداری
سنجش نگرش کشاورزان نسبت به کشاورزی پایدار و تأثیر آن بر بهرهوری کل عوامل تولید؛ مطالعه موردی کشتبومهای زعفران شهرستان گناباد [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 99-177]
-
پردازش تصویر
طبقه بندی زعفران با استفاده از ویژگی های رنگی استخراج شده از تصویر [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 319-399]
-
پیاز زعفران
بررسی تأثیر شرایط استخراج بر میزان ترکیبات زیست فعال عصاره پیاز زعفران [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 89-98]
-
پیاز زعفران
تأثیر امواج صوتی شنیداری بر میزان بازدهی پیاز زعفران (Crocus sativus L) در شرایط کنترل شده [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 543-574]
-
پیکروکروسین
ارزیابی تأثیر مدیریت آبیاری با کاربرد کود آلی و پلیمرهای ابر جاذب ریز ترکیب بر عملکرد اقتصادی و تولید مواد مؤثره در گیاه دارویی زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 3-18]
-
پیکروکروسین
اثر محلول پاشی با نیترات پتاسیم و روی بر صفات کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 147-163]
-
پیکروکروسین
ارزیابی متابولیتهای ثانویه، محتوای فنل کل و خواص آنتیاکسیدانی گلبرگ در جمعیتهای زعفران تحت شرایط آبیاری مرسوم و یکبار آبیاری [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 231-242]
ت
-
تاریخ کاشت
بررسی اثر تاریخ کاشت و وزن بنه بر ویژگیهای گل، کلاله و بنههای دختری زعفران (Crocus sativus L) در شرایط اقلیمی جنوب کرمان [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 59-73]
-
تخصصی شدن صادرات
بررسی الگوی تخصصی شدن صادرات زعفران ایران در بازارهای هدف [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 609-624]
-
تخمیر برونتنی
بررسی ارزش تغذیهای و امکان سیلو پذیری ضایعات (گلبرگ و پرچم) زعفران [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 574-558]
-
تراکوتم
ارزیابی تأثیر مدیریت آبیاری با کاربرد کود آلی و پلیمرهای ابر جاذب ریز ترکیب بر عملکرد اقتصادی و تولید مواد مؤثره در گیاه دارویی زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 3-18]
-
ترکیب شیمیایی
بررسی ارزش تغذیهای و امکان سیلو پذیری ضایعات (گلبرگ و پرچم) زعفران [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 574-558]
-
ترکیب گونهای
مطالعه فلوریستیک علفهای هرز مزارع زعفران (Crocus sativus L. ) بخش چشمهساران شهرستان آزادشهر [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 185-209]
-
تعداد گل
بررسی اثر تاریخ کاشت و وزن بنه بر ویژگیهای گل، کلاله و بنههای دختری زعفران (Crocus sativus L) در شرایط اقلیمی جنوب کرمان [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 59-73]
-
تغذیه برگی
اثر محلول پاشی با نیترات پتاسیم و روی بر صفات کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 147-163]
-
تغییرات کاربری اراضی
تحلیل پیامدهای تغییر کاربری اراضی کشاورزی در سکونتگاههای روستایی با تأکید برکشت زعفران (نمونهی موردی: دهستان میانجام شهرستان تربتجام) [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 427-460]
-
تغییرکشت
بررسی عوامل موثر بر پذیرش کشت زعفران مطالعه موردی دهستان دشتخاک در استان کرمان [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 131-144]
-
تقریب تابع الگوریتم ژنتیک
عوامل مؤثر بر مدیریت ریسک کشاورزان زعفرانکار (مطالعه موردی: شهرستان قاینات) [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 119-129]
-
تمایل به تداوم کشت
بررسی عوامل مؤثر بر تمایل کشاورزان افغانستان به تداوم کشت زعفران (مطالعه موردی: استان هرات) [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 277-293]
-
تولید پایدار
بهینهسازی تأثیرمقدار بنه مادری و کمپوست زباله شهری بر عملکرد گل و بنه زعفران با استفاده از مدلسازی سطح-پاسخ در سال اول [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 165-184]
د
-
دزهای کاهشیافته
بررسی امکان کاربرد علفکشها همراه با ادجونتها در کنترل علفهای هرز پهنبرگ زعفران [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 339-359]
-
دما
ارزیابی تاثیرتراکم بوته، پوشش گیاهی و سایهاندازی برتعدیل دمای خاک و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 527-542]
-
دهستان میانجام
تحلیل پیامدهای تغییر کاربری اراضی کشاورزی در سکونتگاههای روستایی با تأکید برکشت زعفران (نمونهی موردی: دهستان میانجام شهرستان تربتجام) [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 427-460]
-
دیدگاه منبع-محور
رتبهبندی عوامل مؤثر بر کسب مزیت رقابتی در بازارهای داخلی و بینالمللی زعفران ایران [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 461-477]
ر
-
رادیکال آزاد
ارزیابی متابولیتهای ثانویه، محتوای فنل کل و خواص آنتیاکسیدانی گلبرگ در جمعیتهای زعفران تحت شرایط آبیاری مرسوم و یکبار آبیاری [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 231-242]
-
رقابت پذیری
تحلیل رقابت پذیری بنگاه های صادرکننده زعفران ایران در بازارهای جهانی [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 261-276]
-
رگرسیون خطی
بررسی امکان جایگزینی کود دامی با سایر بهبود دهندههای رشد آلی در زراعت زعفران (Crocus sativus L) در وزنهای مختلف بنه مادری [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 37-57]
-
رگرسیون گام به گام
شناسایی نشانگرهای ISSR مرتبط با صفات کمی اکوتیپهای زعفران زارعی (Crocus Sativus L) [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 598-608]
-
ریختشناختی
ارزیابی فعالیت آنزیمهای مخرب دیواره سلولی گونههای Fusariumهمراه ریشه و بنه زعفران در استان خراسان جنوبی [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 243-259]
-
ریسک
عوامل مؤثر بر مدیریت ریسک کشاورزان زعفرانکار (مطالعه موردی: شهرستان قاینات) [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 119-129]
ز
-
زایلاناز
ارزیابی فعالیت آنزیمهای مخرب دیواره سلولی گونههای Fusariumهمراه ریشه و بنه زعفران در استان خراسان جنوبی [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 243-259]
-
زعفران
عوامل مؤثر بر مدیریت ریسک کشاورزان زعفرانکار (مطالعه موردی: شهرستان قاینات) [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 119-129]
-
زعفران
سنجش نگرش کشاورزان نسبت به کشاورزی پایدار و تأثیر آن بر بهرهوری کل عوامل تولید؛ مطالعه موردی کشتبومهای زعفران شهرستان گناباد [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 99-177]
-
زعفران
تحلیل رقابت پذیری بنگاه های صادرکننده زعفران ایران در بازارهای جهانی [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 261-276]
-
زعفران
بررسی عوامل مؤثر بر تمایل کشاورزان افغانستان به تداوم کشت زعفران (مطالعه موردی: استان هرات) [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 277-293]
-
زعفران
تحلیل پیامدهای تغییر کاربری اراضی کشاورزی در سکونتگاههای روستایی با تأکید برکشت زعفران (نمونهی موردی: دهستان میانجام شهرستان تربتجام) [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 427-460]
-
زعفران
طبقه بندی زعفران با استفاده از ویژگی های رنگی استخراج شده از تصویر [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 319-399]
-
زعفران
ارزیابی غلظت و روند انتقال برخی از فلزات کمیاب در گیاه و مزرعه زعفران با استفاده از آنالیز فعالسازی نوترون [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 377-397]
-
زعفران
بررسی الگوی تخصصی شدن صادرات زعفران ایران در بازارهای هدف [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 609-624]
-
زعفران (Crocus sativus L)
اثر محلول پاشی با نیترات پتاسیم و روی بر صفات کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 147-163]
س
-
سافرانال
اثر محلول پاشی با نیترات پتاسیم و روی بر صفات کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 147-163]
-
سافرانال
ارزیابی متابولیتهای ثانویه، محتوای فنل کل و خواص آنتیاکسیدانی گلبرگ در جمعیتهای زعفران تحت شرایط آبیاری مرسوم و یکبار آبیاری [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 231-242]
-
سافرانال و ورمیکمپوست
ارزیابی تأثیر مدیریت آبیاری با کاربرد کود آلی و پلیمرهای ابر جاذب ریز ترکیب بر عملکرد اقتصادی و تولید مواد مؤثره در گیاه دارویی زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 3-18]
-
سبوس گندم
بررسی ارزش تغذیهای و امکان سیلو پذیری ضایعات (گلبرگ و پرچم) زعفران [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 574-558]
-
سطح سبز
ارزیابی تاثیرتراکم بوته، پوشش گیاهی و سایهاندازی برتعدیل دمای خاک و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 527-542]
-
سلولاز
ارزیابی فعالیت آنزیمهای مخرب دیواره سلولی گونههای Fusariumهمراه ریشه و بنه زعفران در استان خراسان جنوبی [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 243-259]
-
سونیکاسیون
تأثیر امواج فراصوت، دما، نور، کیتوسان و تنظیمکنندههای رشد گیاهی بر کالوسزایی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 361-375]
-
سیزاب ایرانی
مطالعه فلوریستیک علفهای هرز مزارع زعفران (Crocus sativus L. ) بخش چشمهساران شهرستان آزادشهر [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 185-209]
-
سیلاژ
بررسی ارزش تغذیهای و امکان سیلو پذیری ضایعات (گلبرگ و پرچم) زعفران [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 574-558]
ش
-
شاخص سمپسون
مطالعه فلوریستیک علفهای هرز مزارع زعفران (Crocus sativus L. ) بخش چشمهساران شهرستان آزادشهر [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 185-209]
-
شاخص شانون- وینر
مطالعه فلوریستیک علفهای هرز مزارع زعفران (Crocus sativus L. ) بخش چشمهساران شهرستان آزادشهر [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 185-209]
-
شاخص مزیت نسبی آشکار شده
بررسی الگوی تخصصی شدن صادرات زعفران ایران در بازارهای هدف [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 609-624]
-
شاخصهای آلودگی
ارزیابی غلظت و روند انتقال برخی از فلزات کمیاب در گیاه و مزرعه زعفران با استفاده از آنالیز فعالسازی نوترون [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 377-397]
-
شاخصهای آماری
ارزیابی کارایی الگوریتم تنبل در تخمین عملکرد محصول زعفران بر اساس پارامترهای اقلیمی (مطالعه موردی: بیرجند) [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 295-304]
-
شناسایی
ارزیابی فعالیت آنزیمهای مخرب دیواره سلولی گونههای Fusariumهمراه ریشه و بنه زعفران در استان خراسان جنوبی [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 243-259]
ص
-
صادرات
تحلیل رقابت پذیری بنگاه های صادرکننده زعفران ایران در بازارهای جهانی [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 261-276]
-
صادرات زعفران
تعیین ساختار بازارهای هدف زعفران و تحلیل اثرگذاری آن بر صادرات ایران [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 421-426]
ض
-
ضد میکروبی
بررسی تأثیر شرایط استخراج بر میزان ترکیبات زیست فعال عصاره پیاز زعفران [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 89-98]
ع
-
عصارهآبی
اثر بقایای بنه و عصاره آن بر عملکرد برگ و گل زعفران (Crocus sativus L.)تحت تاثیر سنین مختلف بقایای مزرعه زعفران [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 325-328]
-
عملکرد
ارزیابی تاثیرتراکم بوته، پوشش گیاهی و سایهاندازی برتعدیل دمای خاک و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 527-542]
-
عملکرد بنه
واکنش عملکرد گل و بنه زعفران (Crocus sativus L.) به مصرف کود نانوبیولوژیک در قیاس با کودهای رایج دامی و شیمیایی [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 75-88]
-
عملکرد بنه
بهینهسازی تأثیرمقدار بنه مادری و کمپوست زباله شهری بر عملکرد گل و بنه زعفران با استفاده از مدلسازی سطح-پاسخ در سال اول [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 165-184]
-
عملکرد بنه
اثر رژﻳﻢﻫﺎى ﻣﺨﺘﻠﻒ آﺑﻴﺎرى ﺑﺮ ﻛﺎراﻳﻰ ﻣﺼﺮف آب زعفران در خراسان رضوی )ﻣﻨﻄﻘﺔ باخرز( [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 497-510]
-
عملکرد زعفران
بررسی امکان کاربرد علفکشها همراه با ادجونتها در کنترل علفهای هرز پهنبرگ زعفران [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 339-359]
-
عملکرد زعفران
شناسایی نشانگرهای ISSR مرتبط با صفات کمی اکوتیپهای زعفران زارعی (Crocus Sativus L) [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 598-608]
-
عملکرد کلاله
اثر محلول پاشی با نیترات پتاسیم و روی بر صفات کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 147-163]
-
عملکرد کلاله
بهینهسازی تأثیرمقدار بنه مادری و کمپوست زباله شهری بر عملکرد گل و بنه زعفران با استفاده از مدلسازی سطح-پاسخ در سال اول [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 165-184]
-
عملکرد کلاله
تأثیر آرایشهای کشت مخلوط با پنیرک بر عملکرد پیازهای دختری و گل و خصوصیات کیفی زعفران در سال سوم [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 479-495]
-
عملکرد گل
واکنش عملکرد گل و بنه زعفران (Crocus sativus L.) به مصرف کود نانوبیولوژیک در قیاس با کودهای رایج دامی و شیمیایی [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 75-88]
-
عملکرد گل
اثر رژﻳﻢﻫﺎى ﻣﺨﺘﻠﻒ آﺑﻴﺎرى ﺑﺮ ﻛﺎراﻳﻰ ﻣﺼﺮف آب زعفران در خراسان رضوی )ﻣﻨﻄﻘﺔ باخرز( [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 497-510]
-
عناصر کمیاب
ارزیابی غلظت و روند انتقال برخی از فلزات کمیاب در گیاه و مزرعه زعفران با استفاده از آنالیز فعالسازی نوترون [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 377-397]
ف
-
فناوری امواج صوتی
تأثیر امواج صوتی شنیداری بر میزان بازدهی پیاز زعفران (Crocus sativus L) در شرایط کنترل شده [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 543-574]
-
فولین سیوکالتیو
ارزیابی متابولیتهای ثانویه، محتوای فنل کل و خواص آنتیاکسیدانی گلبرگ در جمعیتهای زعفران تحت شرایط آبیاری مرسوم و یکبار آبیاری [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 231-242]
ق
-
قابلیتهای سازمانی
رتبهبندی عوامل مؤثر بر کسب مزیت رقابتی در بازارهای داخلی و بینالمللی زعفران ایران [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 461-477]
-
قاینات
عوامل مؤثر بر مدیریت ریسک کشاورزان زعفرانکار (مطالعه موردی: شهرستان قاینات) [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 119-129]
-
قدرت آنتیاکسیدانی
بررسی تأثیر شرایط استخراج بر میزان ترکیبات زیست فعال عصاره پیاز زعفران [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 89-98]
-
قدرت احیاکنندگی آهن
بررسی تأثیر شرایط استخراج بر میزان ترکیبات زیست فعال عصاره پیاز زعفران [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 89-98]
ک
-
کالوس
تأثیر امواج فراصوت، دما، نور، کیتوسان و تنظیمکنندههای رشد گیاهی بر کالوسزایی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 361-375]
-
کروسین
ارزیابی تأثیر مدیریت آبیاری با کاربرد کود آلی و پلیمرهای ابر جاذب ریز ترکیب بر عملکرد اقتصادی و تولید مواد مؤثره در گیاه دارویی زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 3-18]
-
کروسین
اثر محلول پاشی با نیترات پتاسیم و روی بر صفات کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 147-163]
-
کروسین و کمآبیاری
ارزیابی متابولیتهای ثانویه، محتوای فنل کل و خواص آنتیاکسیدانی گلبرگ در جمعیتهای زعفران تحت شرایط آبیاری مرسوم و یکبار آبیاری [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 231-242]
-
کشت جایگزین
بررسی عوامل موثر بر پذیرش کشت زعفران مطالعه موردی دهستان دشتخاک در استان کرمان [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 131-144]
-
کشت سلول بافت گیاهی
تأثیر امواج فراصوت، دما، نور، کیتوسان و تنظیمکنندههای رشد گیاهی بر کالوسزایی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 361-375]
-
کشت مجدد
اثر بقایای بنه و عصاره آن بر عملکرد برگ و گل زعفران (Crocus sativus L.)تحت تاثیر سنین مختلف بقایای مزرعه زعفران [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 325-328]
-
کلاله
بررسی اثر تاریخ کاشت و وزن بنه بر ویژگیهای گل، کلاله و بنههای دختری زعفران (Crocus sativus L) در شرایط اقلیمی جنوب کرمان [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 59-73]
-
کلاله
بررسی اثر کشت مخلوط افزایشی زعفران و زیره سبز در تاریخهای مختلف کاشت بر عملکرد کمی و کیفی دو گونه [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 19-36]
-
کلاله
مطالعه اثر مدیریت آبیاری و محلول پاشی محرک های رشد بر عملکرد کمی و برخی ویژگی های کیفی زعفران [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 511-525]
-
کمآبی
بررسی عوامل موثر بر پذیرش کشت زعفران مطالعه موردی دهستان دشتخاک در استان کرمان [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 131-144]
-
کنترل شیمیایی
بررسی امکان کاربرد علفکشها همراه با ادجونتها در کنترل علفهای هرز پهنبرگ زعفران [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 339-359]
-
کود
مطالعه اثر مدیریت آبیاری و محلول پاشی محرک های رشد بر عملکرد کمی و برخی ویژگی های کیفی زعفران [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 511-525]
-
کود آلی
بررسی اثر محلولپاشی برگی عصاره جلبک دریایی و کود مایع مرغی بر رشد رویشی و عملکرد زعفران ( Crocus sativus L) [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 307-323]
-
کود دامی
بررسی امکان جایگزینی کود دامی با سایر بهبود دهندههای رشد آلی در زراعت زعفران (Crocus sativus L) در وزنهای مختلف بنه مادری [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 37-57]
-
کیفیت
مطالعه اثر مدیریت آبیاری و محلول پاشی محرک های رشد بر عملکرد کمی و برخی ویژگی های کیفی زعفران [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 511-525]
گ
-
گل
ارزیابی تاثیرتراکم بوته، پوشش گیاهی و سایهاندازی برتعدیل دمای خاک و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 527-542]
-
گلبرگ و پرچم زعفران
بررسی ارزش تغذیهای و امکان سیلو پذیری ضایعات (گلبرگ و پرچم) زعفران [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 574-558]
-
گیاه زعفران
ارزیابی کارایی الگوریتم تنبل در تخمین عملکرد محصول زعفران بر اساس پارامترهای اقلیمی (مطالعه موردی: بیرجند) [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 295-304]
-
گیاهسوزی
بررسی امکان کاربرد علفکشها همراه با ادجونتها در کنترل علفهای هرز پهنبرگ زعفران [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 339-359]
ل
-
لاجیت ترتیبی
سنجش نگرش کشاورزان نسبت به کشاورزی پایدار و تأثیر آن بر بهرهوری کل عوامل تولید؛ مطالعه موردی کشتبومهای زعفران شهرستان گناباد [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 99-177]
-
لاجیت ترتیبی
بررسی عوامل مؤثر بر تمایل کشاورزان افغانستان به تداوم کشت زعفران (مطالعه موردی: استان هرات) [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 277-293]
م
-
مالچ
ارزیابی تاثیرتراکم بوته، پوشش گیاهی و سایهاندازی برتعدیل دمای خاک و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 527-542]
-
محتوای اطلاعات چند شکلی
شناسایی نشانگرهای ISSR مرتبط با صفات کمی اکوتیپهای زعفران زارعی (Crocus Sativus L) [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 598-608]
-
محتوی کروسین
تأثیر آرایشهای کشت مخلوط با پنیرک بر عملکرد پیازهای دختری و گل و خصوصیات کیفی زعفران در سال سوم [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 479-495]
-
محلول پاشی
واکنش عملکرد گل و بنه زعفران (Crocus sativus L.) به مصرف کود نانوبیولوژیک در قیاس با کودهای رایج دامی و شیمیایی [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 75-88]
-
مدل پروبیت
بررسی عوامل موثر بر پذیرش کشت زعفران مطالعه موردی دهستان دشتخاک در استان کرمان [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 131-144]
-
مدلسازی
همسانهسازی و بررسی بیوانفورماتیکی ژنهای CCD4a و CCD4b در زعفران (Crocus sativus L. ) ایران [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 211-229]
-
مدل لاجیت
بررسی عوامل موثر بر پذیرش کشت زعفران مطالعه موردی دهستان دشتخاک در استان کرمان [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 131-144]
-
مدیریت استراتژیک
رتبهبندی عوامل مؤثر بر کسب مزیت رقابتی در بازارهای داخلی و بینالمللی زعفران ایران [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 461-477]
-
مواد باقیمانده
اثر بقایای بنه و عصاره آن بر عملکرد برگ و گل زعفران (Crocus sativus L.)تحت تاثیر سنین مختلف بقایای مزرعه زعفران [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 325-328]
-
موسیقی
تأثیر امواج صوتی شنیداری بر میزان بازدهی پیاز زعفران (Crocus sativus L) در شرایط کنترل شده [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 543-574]
-
مولکولی
ارزیابی فعالیت آنزیمهای مخرب دیواره سلولی گونههای Fusariumهمراه ریشه و بنه زعفران در استان خراسان جنوبی [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 243-259]
ن
-
نانو
مطالعه اثر مدیریت آبیاری و محلول پاشی محرک های رشد بر عملکرد کمی و برخی ویژگی های کیفی زعفران [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 511-525]
-
نسبت برابری زمین
بررسی اثر کشت مخلوط افزایشی زعفران و زیره سبز در تاریخهای مختلف کاشت بر عملکرد کمی و کیفی دو گونه [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 19-36]
-
نسبت برابری زمین
تأثیر آرایشهای کشت مخلوط با پنیرک بر عملکرد پیازهای دختری و گل و خصوصیات کیفی زعفران در سال سوم [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 479-495]
-
نگرش
سنجش نگرش کشاورزان نسبت به کشاورزی پایدار و تأثیر آن بر بهرهوری کل عوامل تولید؛ مطالعه موردی کشتبومهای زعفران شهرستان گناباد [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 99-177]
و
-
وزن بنه
بررسی اثر تاریخ کاشت و وزن بنه بر ویژگیهای گل، کلاله و بنههای دختری زعفران (Crocus sativus L) در شرایط اقلیمی جنوب کرمان [دوره 8، شماره 1، 1399، صفحه 59-73]
-
وزن کلاله
بررسی اثر محلولپاشی برگی عصاره جلبک دریایی و کود مایع مرغی بر رشد رویشی و عملکرد زعفران ( Crocus sativus L) [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 307-323]
ه
-
هتروزیگوسیتی
شناسایی نشانگرهای ISSR مرتبط با صفات کمی اکوتیپهای زعفران زارعی (Crocus Sativus L) [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 598-608]
-
هرات
بررسی عوامل مؤثر بر تمایل کشاورزان افغانستان به تداوم کشت زعفران (مطالعه موردی: استان هرات) [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 277-293]
-
هرفیندال-هیرشمن
تعیین ساختار بازارهای هدف زعفران و تحلیل اثرگذاری آن بر صادرات ایران [دوره 8، شماره 3، 1399، صفحه 421-426]
-
هواکشت
تأثیر امواج صوتی شنیداری بر میزان بازدهی پیاز زعفران (Crocus sativus L) در شرایط کنترل شده [دوره 8، شماره 4، 1399، صفحه 543-574]
ی
-
یکنواختی
مطالعه فلوریستیک علفهای هرز مزارع زعفران (Crocus sativus L. ) بخش چشمهساران شهرستان آزادشهر [دوره 8، شماره 2، 1399، صفحه 185-209]